Samsun Klas Haber

Kavak’lı Ekmeğini Paylaşıyor

Kavak’lı Ekmeğini Paylaşıyor
23 Temmuz 2020 - 4:38

Kavak’ta Hayır Dolabı

Kavak Belediyesi’nin ihtiyaç sahiplerine destek amaçlı olarak muhtelif semtlere yerleştirdiği “Hayır Dolapları” ilçe halkından büyük destek gördü.

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun talimatıyla Kavak ilçe merkezi ile İstasyon semtinde muhtelif yerlere yerleştirilen “Hayır Dolapları “ ile ihtiyaç sahibi ve yoksulların günlük ekmek ihtiyacını gidermesi halkın büyük takdirini topladı.

Yaptıkları uygulama ile ihtiyaç sahibi yoksullara destek olmayı amaçladıklarını söyleyen Başkan Sarıcaoğlu, projenin güzel yanının ise alan el ile veren elin birbirini görmemesi olduğunu söyledi. Sarıcaoğlu, “ Hayır yapmak isteyen, yoksul bir kardeşinin ihtiyacını karşılamak isteyen Kavaklı hemşehrilerimiz şehrin muhtelif yerlerine koyduğumuz bu dolaplara arzu ettikleri kadar ekmek veya çeşitli gıda ürünü hatta giysi koyarak ihtiyaç sahiplerini sevindirebilirler.” dedi.

Belediye olarak Kavak’ta unutulan değerleri hatırlatacak önemli bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Sarıcaoğlu, proje ile hayırsevere, ihtiyaç sahiplerini rencide etmeden onlara yardım etmelerini sağlayacak bir kapı açtıklarını söyledi. Sarıcaoğlu,” Paylaşmaya sosyal yardımlaşmaya ihtiyaç duyduğumuz günlerde böyle bir çalışma yaptık. Projeye vatandaşlarımızın da ilgi göstermesi, destek vermesi bizleri çok mutlu etti. Bunun en güzel yanı, hayrı yapan da, ekmeği kimin aldığı da belli değil. Projeye destek veren ekmeğini kardeşiyle ile paylaşan herkesten Allah razı olsun.”  diye konuştu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin