Samsun Klas Haber

Tekkeköy’e Yeni Sanayi Sitesi Yapılıyor!

Tekkeköy’e Yeni Sanayi Sitesi Yapılıyor!
25 Ekim 2020 - 8:28

Çay Mahallesi’ne Sanayi Sitesi geliyor

Samsun’un Tekkeköy ilçesinin Çay Mahallesi’nde, esnaflar için küçük sanayi sitesi çalışmalarına başladı.

Tekkeköy Başkanı Hasan Togar, Çay Mahallesi’ne küçük sanayi sitesi kurmak için çalışmalara başladıklarını belirterek, düzenledikleri istişare toplantısında projeyi esnaflar ile paylaştıklarını ifade etti.

HER ŞEY DAHA GÜZEL BİR TEKKEKÖY İÇİN

Proje hakkında açıklama yapan Başkan Togar, “Çay Mahallemizde bulunan sanayi esnafımıza ait küçük sanayi sitesi kurulması çalışmalarımız çerçevesinde oluşturmuş olduğumuz taslak projemizi düzenlemiş olduğumuz istişare toplantımızda sanayi esnafımızla paylaştık. Her türlü sosyal tesisin içinde bulunacağı otopark ve diğer tüm ihtiyaçların belirlendiği projemizi hayata geçirdiğimizde hem sanayi esnafımızın hemde Çay Mahallemizin sorununu kökten çözerek kötü görüntüyü ve trafik yoğunluğunu ortadan kaldırmış olacağız. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için.” dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin