Samsun Klas Haber

Gökçe, Durmak Bilmiyor

Gökçe, Durmak Bilmiyor
27 Ağustos 2020 - 7:42

BU MÜDÜRÜN KOLTUĞU ESKİMEZ…

 DSİ Samsun 7. Bölge Müdürlüğü’ne, atanan genç ve başarılı müdür  Ahmet Ersin Gökçe, yürümüyor adeta koşuyor!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından DSİ Genel Müdürlüğü’nde  Bölge Müdürleri yer  değişimi kararnamesi ile Urfa Bölge Müdürlüğü görevinden Samsun DSİ 7 Bölge Müdürlüğüne atanan  Ahmet Ersin Gökçe, genç ve enerjik yapısı, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile dikkatleri üzerine çekti.

YERİNDE DURMUYOR

4o yasindaki genç müdür göreve baslayalı henüz bir ay olmasina rağmen müdürlüğü bünyesindeki  Ordu, Amasya, Sinop, Tokat illeri başta olmak üzere,  onlarca ilçeyi gezerek  kurum tarafından sürdürülen  projelerde incelemelerde bulunurken ,yüzlerce çalışma arkadaşı ile tek tek tanıştı. Makamında bir ay süresince sadece tebrik ziyaretlerinde oturan Müdür Gökçe,  Başta Sinop Valisi,olmak üzere belediye başkanları, STK’lar, Sulama birlikleri başkanları, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının idarecilerini kabul etti.

ARANAN KAN BULUNDU

Son yıllarda bitmek bilmeyen sorunlu projeler, liyakatsız atamalar, alemci, kebapcı müdürleri ile gündeme gelen,  Samsun DSİ 7. Bölge Müdürlüğü’nün  eski Bölge Müdürü Ünal Mesci’ ile yükselen trendinin durağana geçen, hatta gerileyen ivmesinin yıllar sonra genç, çalışkan yerinde durmak bilmeyen yeni Bölge Müdürü Ersin Ahmet Gökçe ile yeniden yükselişe geçmesi bekleniyor.

Fotoğraf: Müdür gökçe bölge müdürlüğü sınırları içinde incelemelerdede bulundu. tebrikleri kabul etti.

Ahmet Ersin Gökçe kimdir ?

1980 yılında Çankırı’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Çankırı’da tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi  İnşaat Mühendisliği bölümünden 2003 yılında mezun oldu. Kamu görevine DSİ Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığında Baraj Tatbikat Şube Müdürlüğünde başladı. Yaklaşık 8 yıl Daire Başkanlığında görev yapan Ve baraj proje ve uygulama konularında ihtisas sahibi olan Gökçe, ülke genelinde inşa edilen pek çok barajın yapımında görev aldı.  2012 yılı Mayıs ayında Çankırı 52. Şube Müdürü olarak görevlendirildi. 3 yılı aşkın Şube Müdürlüğü görev süresi içerisinde pek çok sulama, baraj, gölet ve içme suyu projeleri inşaları tamamlandı. 2015 yılında DSİ 5. Bölge Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Gökçe, bu süre içerisinde sulama, baraj ve gölet proje ve inşaatlarında aktif görev yaptı.

yaklaşık 3 yıldırda i DSİ Şanlı Urfa 15. Bölge Müdürlüğü görevinde bulunan ve görev yaptığı sürece başarılı çalışmalara  imza atan   Ahmet Ersin Gökçe Tarım Bakanlığı’nın DSİ Genel Müdürlüğü’ne verdiği 24. 07. 2020 tarihli  musadeleri ile Samsun 7. Bölge Müdürü olarak atandı. Gökçe evli ve iki çocuk babası.