Samsun Klas Haber

Göksel;’Annelerimiz En Büyük Hazinemizdir’

Göksel;’Annelerimiz En Büyük Hazinemizdir’
13 Mayıs 2018 - 5:48

MUHARREM GÖKSEL ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Muharrem Göksel Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Muharrem Göksel mesajında; “Bir ülkenin mutlu olabilmesinin yolu, annnelerin yüzünü güldürmekten geçer” ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK HAZİNE ANNEDİR
Muharrem Göksel, anneler günü münasebetiyle yayımladığı mesajda; “Anneler, hayatımıza anlam katan en büyük değerlerimizdir, hazinemizdir. Yaşadığımız her dakikanın en yüce anlamı olan annelerimiz, bizler için tek bir günde elbette anlam bulmaz. Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır. Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz, ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir’ dedi.

CENNET ANALARIN AYAĞINDA
Göksel sözlerini şöyle sürdürdü; “Annelerin önemini belirtmek için yüce Peygamberimiz, ‘Cennet annelerin ayağının altındadır’ demiştir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. İnanıyorum ki, Türkiye’nin kardeşlik yolunda ilerlemesi, en çok annelerimizi mutlu etmekte ve en çok onları heyecanlandırmaktadır. Dünyanın neresinde olursa olsun zulümlerden en çok etkilenenler, dramlardan en çok canı yananlar annelerdir” diye konuştu.

ANNELERİMİZE LAYIK OLALIM
Annelerin daha mutlu, daha güleryüzlü olduğu bir Türkiye’yi inşa etmek için canla başla çalıştıklarını ifade eden Göksel; “Bir ülkenin gerçekten mutlu olabilmesinin yolu, annelerin yüreklerini kazanmaktan, annelerin yüzünü güldürmekten geçer. Annelerinin yürekleri huzurla dolu olan bir ülke, dünyanın en müreffeh ülkesidir. O yüzden annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak hepimizin görevi olmalıdır” şeklinde konuştu.

HAKLARI ASLA ÖDENMEZ
Göksel sözlerini şöyle tamamladı: “Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Annelerin önemi anlatmakla bitmez. Ben ebediyete intikal etmiş, başta şehit annelerimiz olmak üzere bütün annelerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yaşayan bütün annelerimize sağlık içinde uzun ömür diliyor, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmelerini temenni ediyorum’