Samsun Klas Haber

Samsun’lu Bu Kafeyi Tercih Etti!

Samsun’lu Bu Kafeyi Tercih Etti!
28 Ağustos 2020 - 5:03

ŞEHRİN EN ÇOK TERCİH EDİLEN MEKANI IHLAMUR CAFE RESTAURANT

EŞSİZ LEZZETLERİN HUZUR VE MANZARA İLE BULUŞTUĞU MEKAN

Samsun’un en çok tercih edilen mekanları arasında yerini alan Ihlamur Cafe Restaurant, Karadeniz yöresine ait zengin menüsü ile eşsiz lezzetlerinin büyüsünü ve huzuru tüm ilçe halkına sunuyor.

İlkadım Belediyesi  Ihlamur Cafe Restaurant, Sosyal Tesislerinde , sıcak yemekler, ızgara çeşitleri, pide, sıcak ve soğuk içecekler, tatlı seçenekleriyle haftanın her günü eşsiz şehir ve deniz manzarası ile müşterilerine hizmet veriyor.

“Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet”

Baruthane mahallesinde müşterilerine hizmet veren Ihlamur Cafe Restaurant, Samsun halkının sosyal yaşamını renklendiren, dışarıda yemeği lüks olmaktan çıkaran, ailelerin eğlenceli vakit geçirmesine imkan sağlayan gün içerisinde sıcak ve soğuk yemek çeşitleriyle hizmet verirken, gece geç saatlerde de sıcak çorba, çay ve tatlı çeşitleriyle de müşterilerinin vazgeçilmez uğrak mekanı oluyor. Soğuk havalar için kapalı mekânı da bulunan Ihlamur Cafe Restaurant’ın muhteşem manzarası eşliğinde dalında uzman aşçıların özel tatlarını sunulduğu mekanda  her biri ayrı konseptle hazırlanmış lezzetli mezeler, ara sıcak menüleri ile  hafta içi ve hafta sonları serpme kahvaltıyla misafirlerin damak tadına hitap ediyor.

“Yöresel ev yemeklerinin deniz manzarası ile buluştuğu nokta”

Gelen misafirlerin otopark sorunu yaşamadığı, İlkadım Belediyesi Ihlamur Cafe Restaurantta hizmet verilen her şeyin en ince detayına kadar düşünüldüğü bu özel yerde en önemli unsur ise müşteri memnuniyeti. İç ve dış mekan olmak üzere toplam 350 kişilik müşteri kapasitesi bulunan ailelerin çocuklarıyla birlikte sıklıkla tercih ettiği Ihlamur Cafe Restaurantta çocukların rahatlıkla oyun oynayabileceği, hoşça vakit geçirebileceği çocuk oyun parkıda anne ve babaların keyifli bir vakit geçirmesi için dizayn edilen müşteri memnuniyeti önem gösteren zengin yemek menüsü ile kendine has konsepti ile dikkat çeken İhlamur Cafe Restaurant, şehir içi ve dışından gelen çok sayıda insanın uğrak mekan listelerinin en başında olarak hizmet veriyor.

“Hoşça vakit geçirmenin tek adresi”

Gün içerisinde restoran olarak hizmet veren tesisi kullanan vatandaşlar, kendilerine sunulan hizmetten duydukları memnuniyeti ifade ederek, muhteşem deniz manzarasını, yöresel ev yemeklerini ve çeşitli sıcak yemekleri uygun fiyatla buluşturan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür etti