Samsun Klas Haber

Tekkkeköy Belediyesi İmar geçen yolları Tek, tek açıyor.

Tekkkeköy Belediyesi İmar geçen yolları Tek, tek açıyor.
18 Mayıs 2022 - 6:26

Tekkeköy’de imar yolları tek tek açılıyor

Tekkeköy Belediyesi, ilçede ulaşılmayan yer bırakmamaya kararlı. Belediye ekipleri, imar yollarını tek tek açılıyor. Belediye ayrıca susuz kırsal mahalle bırakmamak için çalışmalar yürütüyor.

Tekkeköy Belediyesi, ilçenin dört bir yanında talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda imar yollarını tek tek açıyor. Tekkeköy’ün modern bir biçimde farklı alanlara doğru büyümesinin ve gelişmesinin ilk adımlarını atan belediye, Asarağaç Mahallesi’nde imar yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KIRSALA İÇME SUYU GİDİYOR
Öte yandan Tekkeköy Belediyesi, ilçede susuz kırsal mahalle bırakmamaya kararlı. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında Yeşildere Mahallesi’nde devam eden içme suyu hattı çalışmalarını Belediye Başkanı Hasan Togar yerinde inceledi. Başkan Togar, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e çalışmaların talimatını verip, titizlikle takip ettiğinden dolayı ilçem ve şahsın adına teşekkür ederim” dedi.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Söz verdikleri gibi ilçede çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Gelişimi ilçemizin her yanına götürmek adına imar yollarını tek tek açıyoruz. Asarağaç Mahallemizde yol açma çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yine ilçemizin farklı kırsal mahallelerimize içme suyu ulaştırıyoruz. Her şey daha güzel bir Tekkeköy için” diye konuştu