Samsun Klas Haber

İlik kanserine yakalanan 22 yaşındaki Duygu Aydın’ın yürek yakan dra

İlik kanserine yakalanan 22 yaşındaki Duygu Aydın’ın yürek yakan dra
27 Aralık 2017 - 10:12

22 yaşındaki eşinin 5.5 ay önce ilik kanserine yakalandığını öğrenen Mustafa Aydın,’Kış ayının ortasında yazı yaşatan Rabbim isterse verdiği bu hastalığı 1 günde iyileştirir.’ diyerek umutlarını koruduğunu ifade etti.

EŞİNE KANSER TEŞHİSİ KOYULDU

22 yaşındaki Duygu Aydın’la 33 yaşındaki Mustafa Aydın 2.5 yıl Bafra’da evlendiler. Mutlu giden evlilikleri 5.5 ay önce Duygu Aydın’a koyulan ilik kanseri teşhisi nedeniyle kabusa döndü. Mustafa Aydın pazarcılık yaparak geçinirken, eşinin 19 Mayıs Üniversitesi’nde tedaviye başlamasıyla işlerine de bakamaz oldu. 1.5 yaşında oğluyla birlikte eşinin tedavi sürecinde hep yanında olan ve varını yoğunu eşinin tedavisine harcayan Aydın’ı aksilikler bununla da bırakmadı.

KİRASINI ÖDEYEMEDİ HACİZ GELDİ

Eşinin ağır hastalığı nedeniyle 4 aydır kirasını ödeyemeyen, evine hacizler gelmeye başlayan Aydın’ın evinin suyu ve elektiriği de kesildi. Tüm olumsuzluklara göğüs geren, sadece eşinin iyileşmesinin en büyük dileği olduğunu söyleyen Aydın;’Rabbimden ümit kesilmez. Kış ayının ortasında yazı yaşatan Rabbim isterse verdiği bu hastalığı 1 günde iyileştirir. Rabbim sevdiği kulunu sınarmış. Biz Allah’tan gelen her şeye rıza göstermeyi biliriz.’ dedi.

RABBİMDEN UMUDUMU HİÇ KESMEDİM

Eşini çok sevdiğini her gece Allah’a yalvararak bu hastalığı yenmesi için dua ettiğini söyleyen Aydın;’Asla Rabbimizden gelen bu hastalığa isyan edecek değiliz. Oğlumla birlikte 5.5 aydır çok zor günler geçirsekte dışarıda yaşadığım acının bir önemi yok. Biz birbirimizi severek ve isteyerek evlendik. Halen de onu çok seviyorum. Allah’tan, eşimin çok sevdiği oğluna bağışlamasını diliyorum. Parasal sıkıntılarımız var. Bu hastalık her şeyimizi tüketti ama önce eşimin iyileşmesi ve sağlığına kavuşması benim için her şeyden daha önemli’ diye konuştu.