Samsun Klas Haber

Kızılay Başkanı Corona Kurbanı

Kızılay Başkanı Corona Kurbanı
10 Kasım 2020 - 4:53

Kızılay Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel, koronavirüsten hayatını kaybetti.

Kızılay Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel, koronavirüsten hayatını kaybetti

Türk Kızılayı Samsun Şube Başkanı Dr. Habib Demirel, koronavirüs tedavisi gördüğü OMÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm  müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Samsun’da pek çok hastanede başhekimlik ve başhekim yardımcılığı yapan Kızılay Şube Başkanı  3 çocuk babası 54 yaşındaki Dr. Habib Demirel, bir süre önce koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu OMÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Durumu ağırlaşan Dr. Demirel ,yoğun bakım servisine kaldırılarak, tedavisi burada sürdürüldü. Dr. Demirel, bu akşam saat  21.00 sıralarında hayatını kaybetti.


VALİ DAĞLI’DAN BAŞSAĞLIĞI

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yoğun bakımda tedavi gören Demirel’in vefatına ilişkin Kızılay camiasına başsağlığı diledi. Dağlı açıklamasında, “Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Kızılay Samsun Şube Başkanımız Dr. Habib Demirel’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Kızılay camiasına başsağlığı dilerim.” ifadelerini kullandı