Samsun Klas Haber

25 Nisan 2022 - 9:24

SAMSUN’DA CHP KARMAKARIŞIK

Samsun CHP’de Fatih Türkel’in İl Başkanlığına gelmesinden bu yana  skandallar bitmiyor.

Samsun’da MHP kökenli bir ailenin çocuğu olarak bilinen Fatih Türkel’in CHP İl Başkanlığı’na gelmesinin ardından sular bir türlü durulmuyor.

Fatih Türkel’in  İl Başkanlığını yaptığı il örgütünde,  partide görev yapmış eski, yeni  ondört partili ile başkanın (tanık, sanık, şahit, iftira) suçlaması ile birbirleri ile mahkemelik olduğu öğrenilirken, Parti, taciz iddiaları, çıplak videolar ilede gündemden düşmüyor.

 

SKANDALLAR BİTMİYOR

Başkan  Türkel’e yakınlığı ile  bilinen  R.Y’ın kendi  sosyal medyasından belden aşağısı çıplak canlı olarak yayınladığı  videosu ise ortalığı karıştırdı.Başkan Türkel tüm bu yaşananlar karşısında sessiz kalmayı sürdürürken, kendisi hakkındaki iddialar ise ayyuka çıktı.  Türkel’in CHP’nin resmi sitesinde kendi işyeri gibi  gösterdiği şirketle hiç bir bağının olmadığı da ortaya çıktı. Halen parti il başkanlığı dışında da ne iş yaptığı bilinmiyor

 

HEP BALIKÇI FATURASI

Başkan Türkel’in parti içi harcamalarıda gündeme gelirken, Başkan’ın  temsil ve ağırlama giderleri olarak sürekli balık resterasyonlarında yenen yemek faturalarının ağırlıkta olması dikkat çekerken, bazi partililer başkan balık çok sever lüks  balık restorant dışında başka yerde yemez diyerek tepkilerini dile getirdiler.

DEV ÇADIRIN AKİBETİ MEÇHUL

Başkan’ın  İstanbul Beşiktaş Belediyesi’nin pandemi öncesi Samsun’gönderdiği  300’e yakın sandelyeyi çok cüzzi bir rakama sattığı, gönderilen mlyonluk dev çadırın  akibetinin ise bilinmediği öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU’NA ŞİKAYET EDECEKLER

Parti tabanının kirli ilişkiler ve taciz skandaları ile sürekli gündeme gelen  Başkan Türkel’den memnun olmadığı  19 Mayıs’da  Samsun’a gelmesi planlanan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na şikayetde bulunacakları  öğrenildi.