Samsun Klas Haber

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Veda Etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin Veda Etti.
12 Mart 2019 - 4:39

Zihni Şahin’den Büyükşehir Meclisi’ne veda

‘Her şey SAMSUN için!..’

Başkan Zihni Şahin, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde son kez başkanlık ederken yaptığı veda konuşmasında, duygusal anlar yaşandı Şahin  “Ne yaptıysak Samsun’umuz için yaptık, yapmaya devam edeceğiz” dedi

 

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, kendisini 3 Mayıs 2018 tarihinde yapılan oylada bu göreve getiren Belediye Meclisi üyelerine veda etti. Başkan Şahin, son kez başkanlık ettiği meclis toplantısında, “Samsun’a 10 ay boyunca hizmet etmenin onurunu yaşadım. Meclis üyelerimizle, belediye başkanlarımızla ne yaptıysak Samsun’um için yaptık” dedi.

Başkan Zihni Şahin, meclis üyeleriyle ilk olarak Sevgi Kafe’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Şahin, burada yaptığı açıklamada, “Mecliste yıllarca birlikte görev yaptığımız meclis üyesi arkadaşlarımızla buluştuk.

Büyük başarıların altında takım ruhu, birlik ve beraberlik, azim ve çalışkanlık bulunur. Biz de yıllarca bu anlayışla çalıştık. Tüm meclis üyesi arkadaşlarıma desteklerinden ve bu zamana kadar gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

‘NASIRLANMIŞ SORUNLARIN ÜZERİNE GİTTİK’

Daha sonra, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin mart ayı 5’inci bileşimi 1’inci oturumuna başkanlık eden Zihni Şahin, yaptığı konuşmayla veda etti. Şahin, “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi verildiğinden bu yana gece gündüz demeden çalıştık. Nasırlaşmış, ötelenmiş problemlerin üzerine giderek halkın istekleri doğrultusunda çözüm üretmek için gayret ettik. Süreç gerektiren problemleri de gündemimize aldık” dedi.

‘HALK RAHATLADI, BİZE SAYGI GÖSTERDİ’

Başkan Zihni Şahin, şöyle devam etti:

“Benim anlayışımda insanları ötekileştirme, ayrım yapma yoktur. Nasıl ki Bafra’da toplumu kucaklayarak görev yapmışsam, burada da yoğun bir ortam olmasına rağmen elimden geldiği kadarıyla herkesi dinleyerek, görüşlerini alarak çalışmaya gayret ettim. Eksiklerimiz illa ki olmuştur fakat herkesle iyi diyologlar kurduk. Bu şehire hizmet etmek tek başına olmaz. İlçe belediyeler ve Büyükşehir Belediyesi ne kadar dayanışma içinde olursak Samsun’a o kadar fazla hizmet edilir. Dayanışma içinde olduğumuz görülünce halkta da bir rahatlama oldu. Halk, bize sevgi ve saygı gösterdi. Bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bundan sonra da görev yerimiz Atakum olacak inşallah. Orada da seçildiğimiz taktirde görevimizi layıkıyla yapmaya devam edeceğiz.

KONU SAMSUN’UN MENFAATİ İSE…

Belediye başkanlarımıza ve meclis üyelerimize bundan sonraki hayatlarında sağlıklı, hayırlı, huzurlu bir gelecek diliyorum. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra seçilecek olan belediye başkanları ve meclis üyelerine de başarılar diliyorum. Konu Samsun’un menfaati olduğunda birlikte hareket edeceklerini düşünüyorum.”