Samsun Klas Haber

Tekkeköy’e Yeni Yeni Projeler!

Tekkeköy’e Yeni Yeni Projeler!
08 Kasım 2020 - 4:36

TEKKEKÖY’DE DEĞİŞİM SÜRÜYOR!

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile bir araya gelerek ilçede gerçekleştirilecek projeler hakkında toplantı gerçekleştirdi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilecek yeni projelerle ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

PROJELER ÖRNEK OLACAK

Tekkeköy İlçesi için hazırladıkları örnek projeleri Mustafa Demir’e sunduklarını belirten Togar, “Öncelikle bu projelerin hayata geçmesinde sağladığı ve sağlayacağı her türlü destek için ilçemiz adına tekrar başkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Kendisinin de çok beğendiği milli mücadelenin bütün ihtişamıyla tarihsel sürecinn yapısal unsurlarla desteklendiği açık hava Milli Mücadele ve Cumhuriyet’e Giden Yol temalı açık hava müzemizin ve yapımını projelendirdiğimiz Güneş Enerji Santralinin yerinin tahsisinde ve yepyeni bir kentsel yaşam anlayşının oluşturulacağı yerleşim alanlarımızın imara açılmasında sağladığı desteğin yanında son olarak içinde ticaretin, yerleşim alanlarının,turizim destinasyon alanları ve konaklama alanlarınn da bulunduğu mahallelerimizin sırtlarının orman önünün Karadeniz manzarasıyla süslendiği yamaçlarını da içeren gelecek nesillere kalacak bir büyük değişimin kentleşmenin bugün burada ilk adımlarını atmış bulunmaktayız” ifadelerini kullandı.

TEKKEKÖY’DE DEĞİŞİM

Tekkeköy İlçesinde yapılması planan projeler ile ilgili toplantı gerçekleştirdiklerini belirten başkan Demir, “Tekkeköy İlçemizde hayata geçirilecek yeni projelerle ilgili Belediye Başkanımız Hasan Togar ve beraberindeki birim müdürleri ile istişarer toplantısı gerçekleştirdik. Toplantı sonunda hemfikir kaldığımız projelerin hayata geçmesiyle Tekkeköy farklı bir havaya bürünecek ” İlçemiz için büyük bir değişimin adımı atmış olduk” diye konuştu.