Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor Virajı Döndü

Samsunspor Virajı Döndü
30 Kasım 2020 - 5:47

Yılport  Samsunspor  şampiyonluk yolunda evinde karşılaştığı Tuzlaspor’u yenerek çok önemli yol katetti. Kırmızı-Beyazlılar, Guido ve Yalçın’ın golleriyle sahadan 2-0’lık skorla galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

İLK GOL GUİDO’DAN
TFF 1. Lig 11. hafta karşılaşmasında Yılport Samsunspor, Tuzlaspor’u konuk etti. 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan nefes kesen mücadelede Kırmızı-Beyazlılar çok kritik bir galibiyet aldı.

İlk GOl

Maça kontrollü başlayan Kırmızı-Beyazlılar, 16. dakikada Guido Koçer’in kaydettiği şık kafa golü ile 1-0 öne geçti. İlk devrenin geriye kalan süresinde de skor avantajını koruyan Samsunspor, soyunma odasına 1-0’lık skor avantajı ile gitti.

2. GOLÜ BULDUK
Müsabakanın ikinci devresine konuk ekip karşısında etkili başlayan Yılport Samsunspor 59. dakikada Yalçın Kılınç’ın attığı golle skoru 2-0’a taşırken bu sezon ilk kez golle de tanıştı.

Skor avantajını yakaladıktan sonra oyunun kontrolünü eline alan Kırmızı-Beyazlılar, müsabakanın son bölümlerine doğru üst üste girdiği pozisyonları değerlendiremedi.

Samsunspor, şampiyonluğun iddialı ekiplerinde Tuzlaspor’u 2-0’lık skorla devirerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P