Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’da Ayrılıklar Başladı!

Samsunspor’da Ayrılıklar Başladı!
08 Haziran 2021 - 3:53

BİR BİR GİDİYORLAR!

Yılport Samsunspor’da bu sezon itibariyle sözleşmesi sona eren oyuncular takımdan bir bir ayrılıyor. Erkam Reşmen, İlyas Kubilay Yavuz ile Veli Çetin’den sonra Oğuz Gürbulak’ta, Kırmızı-Beyazlı camiaya veda mesajını yayınladı.

Yılport Samsunspor’da b sezon itibariyle sözleşmesi sona eren oyuncular takımdan bir bir ayrılıyor. Erkam Reşmen, İlyas Kubilay Yavuz ile Veli Çetin’den sonra Oğuz Gürbulak’ta, Kırmızı-Beyazlı camiaya veda mesajını yayınladı.  TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor’la anlaşan tecrübeli orta saha oyuncusu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “4 senedir formasını gururla taşıdığım Samsunspor’dan bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. İyi günde kötü günde bu formaya layık olmaya çalıştım ve mücadele ettim. Destek veren, vermeyen herkese çok teşekkür ederim. Herkes hakkını helal etsin Bundan sonra bu büyük camiayı dışarıdan destekleyeceğim. Samsunspor her zaman kalbimde olacak hoşçakalın” ifadelerine yer verdi.

28 yaşındaki futbolcu Oğuz Gürbulak, 4 yıl Samsunspor forması giydi. Bu sezon itibariyle sözleşmesi sona erdi ve bonservisini eline alarak Ümraniyespor’a imza attı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P