Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’lu Hamroun Açıkladı:

Samsunspor’lu Hamroun Açıkladı:
19 Şubat 2021 - 4:46

Hamroun: Hedefim Süper Lig’e çıkmak

Samsunspor’un orta saha oyuncusu Jugurtha Hamroun, hedefinin Süper Lig’de oynamak olduğunu belirterek, “Umarım Süper Lig’e çıkarız ve onun için savaşırım” dedi.

Samsunspor’un devre arasında kadrosuna kattığı Jugurtha Hamroun, kendisi hakkında merak edilen sorularını cevapladı.

Samsunspor’dan transfer teklifi alınca neler hissettin?
2011-2012 yıllarında oynarken Samsunspor’dan teklif almıştım. Tabiri caize kader burada olmamı istedi ve burada olmaktan çok mutluyum.

Samsun’u gezme fırsatın oldu mu? Şehrimizi nasıl buldun?
Biraz şehri gezme fırsatım oldu ama tamamını gördüğüm sayılamaz. Buradaki hayat tarzını seviyorum. Şehrin sahilinin olması ve orada olmak çok güzel.

Takım arkadaşların ile kaynaşabildin mi? Neler söyleyebilirsin?
Takımdaki atmosferin çok iyi olduğunu görebiliyorum. Buda çok güzel bir şey. Fransızca konuşan yabancı arkadaşlarım olduğu gibi Türk arkadaşlarımla da aram çok iyi. Onlarla da çok iyi iletişim içerisindeyiz.

Samsunspor forması ile çıktığı ilk karşılaşmada neler hissettin?
Öncelikle bu çok güzel bir duygu. Çünkü kulübün tutkusunun, kulübün hedefinin ne olduğunun farkındayım. Bu projenin bir parçası olduğumun da farkındayım. Umarım en kısa zamanda çok güzel sonuçlar alarak hedefimize ulaşırız.

Ligdeki ve kariyerindeki hedefleri nelerdir?
Ligdeki hedefim takımla birlikte şampiyon olup Süper Lig’e çıkmak. Kariyerimin geri kalan kısmı ile ilgili olarak da 3-4 sene daha burada kendimi görebiliyorum. Gerçekten burada kalmak ve burada devam etmek istiyorum. Süper Lig’de oynamak ve orada başarıya ulaşmak gibi bir hedefim ve istediğim var. Umarım bu Samsunspor ile gerçekleşir. Süper Lig’e çıkarız ve onun için savaşırım.

Kariyerin boyunca unutamadığın bir maç var mı?
Evet var. Katar’daydım. Xavi’nin takım arkadaşıydım. Ülkenin kupa maçındaydık. Bu maç lig maçından da çok önemliydi. Ülkenin dünya kupası için yapılan stadyumda oynadık ve o stadyum da ilk açılış maçıydı. Derbi maçıydı ve stadyum tamamen doluydu. Maç 1-1 iken 2-1 yapacak bir fırsatım ve şansın vardı. Dakika ise 90+1 ve 90+2’ydi. O maçta çok güzel bir gol attım ve bana asisti veren de Xavi’ydi. Unutamayacağım çok güzel bir anım oldu.

Futbolcu olmasaydın ne olurdun ya da ne olmak isterdin?
Çocukluğumdan beri her zaman top oynamak istedim. Hatta çocukluğumdan beri her zaman kendime sorduğum bir sorudur ve her zaman da aynı bir cevap vardır. O da kesinlikle futbol oynamak. Okulda çok başarılı bir öğrenciydim. Futbol oynamıyor olsaydım eminim ki çok güzel farklı şeylerde yapıyor olabilirdim.

Son olarak taraftarımıza söylemek istediğin bir şey var mı?
Öncelikle takım arkadaşlarımın hepsi takım için yüzde 100’ünü vermeye çalışıyor. Şunu da söylemek istiyorum. Taraftarlarımız Bandırma maçı öncesinde tesislerimize gelip bize unutulmaz bir anı yaşattıkları için verdikleri o inanılmaz destek için çok teşekkür etmek istiyorum. Çünkü benim için unutulmaz bir anıydı. Umarım takım için savaşır ve hedeflerimize ulaşırız. Ama kesinlikle bunu özellikle ve özellikle taraftarlarımız için gerçekleştirmek

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P