Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor’un İstanbul Fethi

Samsunspor’un İstanbul Fethi
20 Şubat 2021 - 18:48

TFF Birinci Lig’de Yılport Samsunspor, İstanbulspor’u evinde  1-0 yendi

İstanbul Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan karşılaşmada karşılaşmanın ilk yarısında tamamen oyunun üstün tarafı olan Kırmızı-beyazlılar

karşılaşmanın 13. dakikasında Gökhan Karadeniz’in ortasına arkadan gelerek yükselen Guido’nun  kafa  vuruşla topu ağlara gönderdi. (1-0)

 

İKİNCİ YARI

Karşılaşmanın ikinci yarısında tamamen yaslanan Samsunspor kontra ataklarla rakip kalede gol aradı. Kırmızı-beyazlı takım zaman zaman zor anlar yaşasada sahadan 3 puan alarak ayrılmayı başardı.

Son 9 maçından 8 galibiyet ve bir de beraberlikle ayrılan Samsunspor ise 46 puanla lider Giresunspor’u takibini sürdürdü.

Ligde oynadığı son 3 karşılaşmayı da kaybederek zirve yarışında ağır yara alan İstanbulspor ise 40 puanla 3. sırada kaldı.

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P