Samsun Klas Haber

Samsunspor’u Süper Lig’e taşımayı başarmak, işi son maça bırakmamak” dedi.

Eroğlu: ‘bizim amacımız Bodrumspor maçından önce Samsunspor’u Süper Lig’e taşımayı başarmak, işi son maça bırakmamak” dedi.

Samsunspor’u Süper Lig’e taşımayı başarmak, işi son maça bırakmamak” dedi.
07 Mart 2023 - 14:35

Samsunspor işi son maça bırakmak istemiyor

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, “Başkanımızın en büyük amacı Bodrumspor maçından sonra şampiyonluk kutlamalarını yapmak. Ama bizim amacımız Bodrumspor maçından önce Samsunspor’u Süper Lig’e taşımayı başarmak, işi son maça bırakmamak” dedi.

 

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Sakaryaspor’u değerlendiren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “Rakibimiz ligin şampiyonluk adaylarından biri. Son 8 maçın 7’sini kazanan ve bu harika performansla gözünü ilk ikiye çeviren Sakaryaspor ayrıca iç saha avantajını en iyi kullanan rakiplerimizden biri. 12 maçta 28 puan topladılar. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ancak biz de kendimize çok güveniyoruz” dedi.

EN BÜYÜK AMAÇ ŞAMPİYONLUK
Bodrumspor maçından önce Samsunspor’u Süper Lig’e taşımayı istediklerini ifade eden Hüseyin Eroğlu, “Sakaryaspor maçını kazanmanın bize neler kazandıracağını biliyoruz. Çok startejik bir maç. Bizi takip eden takımlara karşı 5 puanlık bir avantajımız var. Kazanmak önemli, kazanamazsak 1 puan da çok ama çok değerli. Rakibimiz için güzel sözler söyledim. Aynı sözleri takımım için de söylemeliyim. Son 14 maçta 9 galibiyet 5 beraberlik, ilk 4 sıradaki takımlardan Eyüp ve Pendik deplasmanda galibiyet, Bodrumspor’la da deplasmanda beraberlik aldık. Ligin en çok gol atan, rakip ceza alanında en çok topla buluşan, en çok şut atan, en çok koşan takımı olarak her istatistikte önde olan bir takımım var. Ve önceki röportajlarımda söylediğim gibi başkanımızın en büyük amacı Bodrumspor maçından sonra şampiyonluk kutlamalarını yapmak. Ama bizim amacımız Bodrumspor maçından önce Samsunspor’u Süper Lig’e taşımayı başarmak, işi son maça bırakmamak” diye konuştu.