Samsun Klas Haber

Karaaslan: Yerli Ve Milli

Karaaslan: Yerli Ve Milli
30 Haziran 2020 - 5:20

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Milli Elektrikli Tren’in fabrika testlerine başlandığını belirterek, “Bugün; Milli teknolojilerle atılım yapan ülkemizin gurur günlerinden biri” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Milli Elektrikli Tren’in fabrika testlerine başlanmasının gurur verici olduğunu kaydetti.

 

YERLİ VE MİLLİ 
Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, “Yerli ve milli kaynaklarla tasarlanan ve üretilen, çevreci özelliğiyle öne çıkan Milli Elektrikli Tren’imizin fabrika testlerine başlandı. Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi

 

BAKAN MÜJDELEMİŞTİ 
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, milli elektrikli trenin fabrika testlerine başlandığını müjdelemişti. Sektörün hızla büyüme kaydedeceğini ifade eden Varank, “Trenimiz mayıs sonunda raylara indi, hamdolsun  fabrika testlerine de başlanıyor. Raylı sistemler sektörünün yıllık pazar hacmi 160 milyar avro civarında. Önümüzdeki dönemde de hızla büyümesi beklenen bu sektörde ülkemizi küresel bir oyuncu yapmayı hedefliyoruz. Gelecek 10 yılda raylı sistemlerde 15 milyar avroluk harcama yapacağız” diye konuşmuştu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin