Samsun Klas Haber

Atakum Belediyesi’nden emekli asker ve polislere indirim 

Atakum Belediyesi’nden  emekli asker ve polislere indirim 
09 Eylül 2022 - 18:28

 

Atakum Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında Atakum Belediyesi’ne ait Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı’nda devletin bekası için fedakarca mücadele eden asker ve polis emeklileri, gaziler ile şehit ailelerine yüzde 25 indirim uygulanmasına karar verildi.

——————————–——

Atakum Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı Atakum Belediye Başkan Vekili Dilek Çınar başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste, komisyonlarda görüşüldükten sonra havale edilen 12 madde karara bağlandı.

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Meclis gündem maddeleri arasında, baştan aşağıya değişen konsepti ile Lozan Caddesi ve Alparslan Bulvarı üzerinde yeşillik bir bölgede yer alan Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Parkı’nda asker ve polis emeklileri, gaziler ile şehit ailelerine yapılacak yüzde 25 oranında indirim önergesi de yer aldı. İlgili önerge “Devletin bekası için fedakarca mücadele eden asker ve polis emeklilerine, gazi ve şehit ailelerinin 1. derece yakınlarına yüzde 25 indirim uygulanması komisyona katılanların oy birliği ile kabul edilmiştir” raporuyla tüm meclis üyelerinin olumlu oyuyla karar meclisinde de kabul edildi.