Samsun Klas Haber

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun’a Geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun’a Geliyor
01 Temmuz 2021 - 14:08

Samsun’da Liderler Geçidi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 2-3 Temmuz’da Samsun’da temaslarda bulunacak.

Ahmet Davutoğlu ise 2 Temmuz Cuma günü Havza Opet’te 11.30’da partililer tarafından karşılanacak. Cuma namazını Vezirköprü-Köprülü Mehmet Cami’nde kılacak olan Davutoğlu, ardından esnaf ziyareti yapacak.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 16.30’da Terme teşkilatını ziyaret edecek, ardından pazaryerinde vatandaşları dinleyecek. Davutoğlu, programını 20.00’de teşkilat yemeği ve Karadeniz Rumeli Federasyonu ziyareti ile noktalayacak.

3 Temmuz günü ise sabah Anemon Hotel’de basın toplantısının ardından İl ve İlkadım İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edecek olan Ahmet Davutoğlu, öğle namazını Büyük Cami’nde kıldıktan sonra İlkadım Saathane Meydanı’nda esnaf ziyareti yapacak.

Genel Başkan ardından Gelecek Partisi İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt’un tek aday olduğu Atakum Belediyesi Kültür Merkezi’nde 14.00’te başlayacak olan kongreye katılacak. Davutoğlu, 16.00’da ise Gelecek Partisi Atakum İlçe Başkanlığı’nı ziyaret edecek.

MUSTAFA YEŞİLTURT TEK ADAY
Gelecek Partisi Samsun İl Başkanlığı’nın 3 Temmuz’da gerçekleştireceği kongrede mevcut başkan Mustafa Yeşilyurt tek aday olacak. 3 Temmuz günü saat 14.00’te Atakum Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan kongreye herkesi davet eden Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, “Genel Başkanımızı Samsun’da ağırlayacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Gelecek Partisi Samsun’un umudu oldu. Kadrolarımız genç ve dinamik. Düzenleyeceğimiz kongreye herkesi davet ediyorum” dedi.