Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SAMSUNSPOR -2 BAŞAKŞEHİR -0

SAMSUNSPOR -2 BAŞAKŞEHİR -0
19 Eylül 2024 - 8:21

Samsunspor zoru başardı

Süper Lig’de oynanan erteleme maçında Samsunspor, Başakşehir’i 2-0 mağlup etti. Kırmızı beyazlıların golleri Mouandilmadji ve Van Drongelen’den gelirken, İstanbul ekibi bu sezon ligdeki ilk yenilgisini aldı

Trendyol Süper Lig’de 3. haftanın erteleme maçında Samsunspor, Başakşehir’i konuk etti. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmadan ev sahibi takım 2-0 galip ayrıldı.

İlk yarısı 0-0 sona eren müsabakada Samsunspor’a galibiyeti getiren golleri 65. dakikada Marius Mouandilmadji ve 72. dakikada Rick Van Drongelen attı.

Kırmızı beyazlılar, bu sezon Süper Lig’de 3. galibiyeti elde ederek puanını 9’a çıkardı ve 6. sıraya yükseldi. 10 puanda kalan Başakşehir ise ligdeki ilk yenilgisini aldı ve 4. basamakta yer aldı.

Samsunspor’un Rizespor’a konuk olacağı 6. haftada Başakşehir ise bay geçece

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P