Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor, Gaziantep deplasmanından puanla dönüyor

Samsunspor, Gaziantep deplasmanından puanla dönüyor
18 Şubat 2024 - 15:24

Samsunspor, Gaziantep FK deplasmanından 1 puanı 90+2’de kurtardı: 1-1

Süper Lig 26. haftasında Samsunspor deplasmanda  Gaziantep FK ile uzatma dakikalarında  satkanın attığı göl ile 1-1 berabere kaldı.

Süper Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta, Samsunspor deplasmanda 1 puanı uzatma dakikalarında 90+2 de Satkanın attığı gol ile çok önemli 1 puanı çantasına koydu. Son dakikalarda, 9 dakikada atılan iki gol sonrası mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

İlk yarısı golsüz sona eren maçın 83. dakikasında, Ogün Özçiçek, ceza sahası dışından çektiği şutu kaleci Okan koçuk koltuğunun altından filelerle buluştu.  Gaziantep FK’yi 1-0 öne geçti.

Ancak  Samsunspor, 90+2’de stoperi Lubomir Satka’nın golüyle skoru 1-1’e getirdi ve mücadele bu şekilde sona erdi.  .

Bu sonuçla Samsunspor 30, Gaziantep FK 28 puana ulaştı.  Gelcek hafta Samsunspor, sahasında Rizespor’u konuk edecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P