Samsun Klas Haber

Samsun’da Öldürdükleri arkadaşlarını halıya sararak çöpe attılar.

Samsun’da Öldürdükleri arkadaşlarını halıya sararak çöpe attılar.
21 Aralık 2018 - 5:53

 Ölen arkadaşlarını halıya sararak çöpe attılar.

Samsun’un İlkadım ilçesinde meydana gelen korkunç olayda 2 kişi ölen arkadaşlarını halıya sararak çöpe attılar. Şahıslar, arkadaşlarının uyuşturucu kullanımından öldüğünü belirtirken yapılan otopside şahsın boynunun kırık olduğu açığa çıktı.

Samsun’un İlkadım ilçesi Anadolu Mahallesi’nde 19 Ağustos akşamı meydana gelen olayla ilgili edinilen bilgilere göre 1 çocuk babası R.K. (39) yaşıtları M.S. ve T.A. ile içki, uyuşturucu ve esrar içti. M.S.’nin evinde yapılan alemde R.K. belirlenemeyen bir sebepten dolayı yaşamını yitirdi. Diğer 2 kişi ise arkadaşlarını halıya sarıp, el arabasına koyarak gece geç saatte çöp atılan araziye bıraktılar. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine intikal eden polisler R.K.’nın cansız bedenine ulaştı. Otopsi için ceset adli tıp kurumuna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“ÖLÜNCE KORKTUK”

Mahkeme karşısına çıkarılan bir çocuk babası ve okulda temizlik işçisi olan M.S., R.K.’yı 20 senedir tanıdığını ve birlikte alkol, uyuşturucu kullandıklarını ifade ederek, “Gece geç saatlerde Ramazan sızdı. Ben de onu evimde bırakarak üst katta oturan anneme gittim. Sonra Tamer geldi. Ramazan hareketsiz yatıyordu. Öldüğünü anladık. Birlikte halıya sardık. Sonra da boş bir araziye bıraktık” dedi. Diğer sanık Tamer Akoğlu ise, suçlamaları kabul etmeyerek, “Ben eve gidince Ramazan halıya sarılıydı. Mustafa bana uyuşturucudan öldüğünü söyledi. Ailesinden korktuğumuz için cesetten kurtulmak istedik” diye savunma yaptı. Ancak R.K.’nın yapılan otopsisinde boynunun kırık olduğunun tespit edilmesi üzerine 2 sanık tutuklanarak cezaevine gönderildi.  R.K.’nın kesin ölüm sebebinin tespiti için cesedin İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildiği belirtildi.

Kaynak Sözcü: İsmail Akduman