Samsun Klas Haber

Demirtaş Neden Mühürleyemiyor

Demirtaş Neden Mühürleyemiyor
10 Mart 2020 - 7:23

KAÇAK EVkur’a BUGÜN MÜHÜR VURACAĞIZ

Küçük esnafı ümüğünü sıkan Başkan Necaattin Demirtaş, kaçak EVkuru bir türlü neden mühürlemiyor’

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,  inşaatı devam eden binada ruhsatsız olarak açılan  EVKUR mağazasını mühürleyeceğim dedi, mühürlemedi.

Başkan Demirtaş’ın mühürleyeceğiz sözünün üzerinden 7 gün geçmesine rağmen hiç bir yaptırım uygulanmaması kafalarda soru işareti olüşmasına neden oldu. Kamuoyu ve  medyanın  büyük baskılar oluşturması  üzerine Demirtaş’ın Kurmayları Kaçak Evkur mağazasının buğün kapısına mühür vuracaklarını söylediler.

GÜCÜ KÜÇÜK ESNAFA MI YETYOR?

Göreve geldiği günden bugüne, küçük esnaf üzerinde büyük baskılar uygulayan adeta’ Ümüğünü’ sıkan Başkan Demirtaş’ın kaçak EVkur mağazasını bir türlü mühürlememesi üzerine vatandaşlar ‘Sende mi Başkan’ diye Demirtaş’a sitem etti’

 

Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu, Evkur’a göz yumulduğu ve görevini kötüye kullandığı iddiasıyla, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunmuştu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin