Samsun Klas Haber

MART KAPIDAN BAKTIRIR!

Meteorolojiden Samsun için kar uyarısı!

Meteorolojinin hava durumu değerlendirmelerine göre, Samsun'da bugün (20 Mart Cuma) hava çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 9 derece olacak.

Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünün hava durumu tahminlerine göre, bugün (20 Mart Cuma) Samsun ve bölge genelinde havanın çok bulutlu; Kastamonu ve Sinop kıyıları ile Samsun, Ordu ve Tokat çevrelerinin aralıklı yağışlı geçmesi beklenmektedir. Yağışlar kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. ZİRAİ DON UYARISI Bölgemizin iç kesimlerinde zirai don beklendiğinden zirai faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir. SAMSUN VE İLÇELERİNİN HAVA DURUMU Samsun    Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu    .           9 19 Mayıs    Çok bulutlu ve yağmurlu                10 Alaçam    Çok bulutlu ve yağmurlu                9 Asarcık    Çok bulutlu ve kar yağışlı                3 Ayvacık    Çok bulutlu ve yağmurlu                8 Bafra    Çok bulutlu ve yağmurlu                9 Canik    Çok bulutlu ve yağmurlu                9 Çarşamba    Çok bulutlu ve kar yağışlı               10 Havza    Çok bulutlu ve kar yağışlı                5 Kavak    Çok bulutlu ve kar yağışlı                5 Ladik    Çok bulutlu ve kar yağışlı                2 Salıpazarı    Çok bulutlu ve yağmurlu                8 Tekkeköy    Çok bulutlu ve yağmurlu                9 Terme    Çok bulutlu ve yağmurlu    .            9 Vezirköprü    Çok bulutlu ve yağmurlu            9 Yakakent    Çok bulutlu ve yağmurlu                7 Ladik Kayak M.    Çok bulutlu ve kar yağışlı               -2

Hava Durumu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.