Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Trabzonspor Samsunspor’u 2-1 yendi

Karadeniz derbisinde Samsunspor  misavir olduğu Trabzonspor karşısında ele geçirdiği gol fırsatlarını hovardaca harcayınca 2-1 yenildi.

Trabzonspor Samsunspor’u 2-1 yendi
11 Ocak 2024 - 22:47

Trabzonspor Samsunspor’u 2-1 yendiKaradeniz derbisinde

Samsunspor  misavir olduğu Trabzonspor karşısında ele geçirdiği gol fırsatlarını hovardaca harcayınca 2-1 yenildi.

Kırmızı beyazlı ekip,  21. dakkada Filip Benkovid , 45+1 dakikada ise Paul Onuachu’nun golleri ile 2-0 mağlup duruma düştü.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sonuçlanırken, Samsunspor ikinci yarıda oyunu dengeleyerek,  rakibi karşısında üstünlüğü ele geçirdi. Yakaladığı fırsatları gole çeviremeyen kırmızı – beyazlılar aradığı golü 90+5 ‘de kazandığı penaltı ile buldu. Taylan Antalyalı’nın penaltı vuruşu ile durumu 2-1 getirdi. maç bu skorla sona erdi

Fotoğraf: Samsunklashaber

Samsunspor’un  tek tesellisi ise türübünlerde  taraftar üstünlüğünü ele geçirmesi oldu. Samsunspor’a  gönül vermiş yaklaşık 2 bin taraftar, karşılaşma boyunca hiç susmayarak adeta Trabzonspor taraftarına ders verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P