Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Gisdol: Geriye düştüğümüz maçtan beraberlikle dönüyoruz

Gisdol: Geriye düştüğümüz maçtan beraberlikle dönüyoruz
29 Ocak 2024 - 18:06

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol: “Böyle bir maçta önemli bir gol bulduk”

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında konuk olduğu İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Yılport Samsunspor’da teknik direktör Markus Gisdol, geriye düşmelerine rağmen beraberlik golünü bularak önemli bir puan aldıklarını belirtti.

HER PUANIN DEĞERİ ÇOK BÜYÜK”

Gisdol, “Öncelikle böyle hava şartlarında oynamak çok çok zordu. Özellikle birinci bölgeden ikinci bölge veya ikinci bölgeden üçüncü bölgeye kısa paslar yapmak istediğinizde bu mümkün olmadı. İki takımda uzun top oynamak zorunda kaldı ve ikinci topları kazanmaya çalıştı. Normal şartlarda böyle bir maçta ilk golü atan takım kazanır ama biz beraberliği yakalayacak golü bulduk.
Diğer takımlar açıkçası ne yaptı? Bu bizi çok ilgilendirmiyor. Bizim ne yaptığımız çok daha önemli. Her puanın tabii ki de değeri çok büyük. Ama bugün ne yazık ki sahadan 1 puanla ayrıldık” ifadelerini kullandı

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P