Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Samsunspor virajı döndü

Samsunspor virajı döndü
13 Şubat 2024 - 8:05

Antalyaspor Galibiyetiyle  Samsunspor nefes aldı

Düşme hattında dolanan Yılport Samsunspor, kritik maçta sahasında Antalyaspor’u 2-0 mağlup etti. Alınan galibiyet ile taraftarı sevinçten çılgına döndü.

Trendyol Süper Lig’in  25. haftasında Yılport Samsunspor evinde  Antalyaspor ile karşı karşıya geldi.

VAR’DAN  DÖNDÜ

Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda çok güzel bir havada oynanan karşılaşmada karşılıklı taktik savaşları başlarken, karşılaşmanın 28’inci dakikasında Antalyaspor’un golü VAR incelemesi sonucu iptal ofsayt gerekesi ile edildi. Karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda birbirine üstünlük sağlayamadı ve soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

YÜKSELİŞ BAŞLADI 

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise oyunu ağırlığını koyan  Samsunspor, 59’uncu dakikada Marius’un golü ile skoru 1-0 yaptı. 90+1’de Kırmızı Beyazlılar’ın yeni transferi Muja takımının 2’inci golüne imza attı. Karşılaşmadan başka gol olmayınca Samsunspor Sahadan 2-0’lık skorla galip ayrılan taraf oldu. Alınan galibiyetle Samsunspor 13’üncü sıraya yükseldi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P