Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SAMSUNSPORA TRANSFER YASAĞI KALKTI

Yılport Samsunspor’a FIFA’dan verilen 2 dönemlik transfer cezası ertelendi. Bu gelişme sonrası Samsunspor, transfer yapabilecek.

SAMSUNSPORA TRANSFER YASAĞI KALKTI
16 Ocak 2024 - 3:34

Samsunspor’a  müjde! transferde flaş gelişme

Yılport Samsunspor’a FIFA’dan verilen 2 dönemlik transfer cezası ertelendi. Bu gelişme sonrası Samsunspor, transfer yapabilecek.

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden  Samsunspor,   Novikovas  tarafından sözleşmesinin haksız  feshi iddia edilerek FIFA ile davalık olmuştu. FİFA Temmuz ayında iki dönem transfer yasağı içeren bir kararı ise kulübe iletilmişti. Kulüp, FIFA’nın verdiği transfer yasağını  Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) tarafından onanmıştı

SAMSUNSPOR’A TRANSFER YASAĞI ERTELENDİ

Samsunspor  avukatları  yaptığı itiraz  üzerine İsviçre Federal Mahkemesi, nihai kararını verene kadar FIFA’nın transfer yasağı kararını durdurdu. Söz konusu karar FIFA tarafından Kulübümüze ve TFF’ye  tebliğ edildi

Gerçekleşen davanın sonucunda, FIFA’nın Samsunspor’a vermiş olduğu 2 dönem transfer yasağı CAS tarafından onandı. Alınan son bilgiye göre, verilen 2 dönemlik transfer cezası ertelendi.  Böylece Samsunspor bu kış döneminde transfer yapabilecek.

Kırmızı Beyazlılar’ın transfer yasağı cezası, önümüzde ki yaz ve kış dönemlerinde geçerli olacak.

İŞTE SAMSUNSPOR KLÜBÜNDEN YAPILAN AÇIKLAMA

FIFA’nın transfer yasaklı Türk takımları listesinde Samsunspor’un adı kaldırıldı

Spor Kamuoyu ve Samsunspor Camiamızın Dikkatine,

Bildiğiniz üzere, FIFA nezdinde görülen Novikovas davasında kulübümüz iki dönem transfer yasağı cezası almış ve anılan kararın hemen sonrasında, Avukatlarımız CAS nezdinde başvuruda bulunmuştu. Ancak, ne yazık ki CAS, FIFA’nın haksız kararını iptal etmemiş, aksine bu haksız kararı onamıştı.

Kulüp Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım’ın talimatıyla, Türk ve İsviçreli Avukatlarımız CAS kararına karşı İsviçre Federal Mahkemesi’ne geçtiğimiz günlerde kapsamlı bir başvuruda bulundu ve CAS kararının iptalini talep etti. İsviçre Federal Mahkemesi, nihai kararını verene kadar FIFA’nın transfer yasağı kararını durdurdu. Söz konusu karar FIFA tarafından Kulübümüze ve TFF’ye bugün tebliğ edildi.

Mevcut durumda, FIFA TMS sisteminde Kulübümüzün aleyhine uygulanan herhangi bir transfer yasağı geçen Cuma akşamı itibariyle bulunmamaktadır.

Kulüp Yönetimimiz mevcut kadromuzu koruyarak, bu transfer döneminde eksik yerlere gerekli takviyeleri hocamız Markus Gisdol’un talimatları ile yapmayı planlanmaktadır.

Futbolcularımız ve teknik heyet sahada, taraftarlarımız tribünde, hukukçularımız mahkemede, bizler ise yönetimde olmak üzere sezonun son dakikasına kadar mücadele edeceğiz. Bizlere güvenenlerin güvenini asla boşa çıkarmayacağız.

Birlikte Başaracağız!…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P