Samsun Klas Haber

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

SAMSUNSPOR’A ZOR VİRAJ

Yılport Samsunspor, bugünLigin ikinci devresinde  Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

SAMSUNSPOR’A ZOR VİRAJ
14 Ocak 2024 - 5:35

SAMSUNSPOR SİVAS’I AĞIRLIYOR.

Yılport Samsunspor, bugün Trendyol Süperlig’in ikinci devresinde,  Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

Samsunspor Sivas’ı ağırlıyor.

 

14 Ocak 2024 – 5:17

 Samsunspor için zor maç

Yılport Samsunspor, bugünLigin ikinci devresinde  Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı Beyazlılar’ın  bu maçtan 3 puan alarak ligde kalma iddiasını sürdürmek istiyor

3 PUN İSTİYOR

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in  İlk devresinin ilk maçında, deplasmanda berabere kaldığı Sivasspor’u evinde ağırlayacak.

Bugün 14 ocak  saat 16.00’da Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşecek  karşılaşmada Kırmızı – Beyazlılar’ın hedefi, rakibini  yenerek  3 puan alarak ligde düşme hattından uzaklaşmak.

ESKİ SİVAS DEĞİL

Samsunspor’un Ligin ilk maçında karşılaştığı Sivasspor ile şimdiki Sivasspor arasında büyük fark var. Samsunspor karşılaşması sonrasında kadrosunu takviye eden Sivasspor Ligde üst sıralara doğru tırmanıyor.

Samsunspor ise tüm eksiklerine rağmen bu maçtan galibiyetle ayrılarak ateş htından kurtulmak istiyor

20’ci Randevü

Kırmızı – Beyazlılar ile Sivasspor daha önce 19 kez birbirine rakip oldu. Bunların 8’ini Yılport Samsunspor kazanırken, 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Sivasspor’un ise 6 galibiyeti bulunmakta. İki takım arasında en son oynanan karşılaşmada 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

19 MAÇTA 5 GALİBİYET

Samsunspor, 19 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 18 puanla  17’inci sırada  yer alırken, rakibi Sivasspor ise, bu sezon oynadığı 19 maçta 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 25 puan toplad

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P