Samsun Klas Haber

Adem Bozkurt’u ‘Yakışıklı Yeğenim’ dediği kişi öldürmüş

Adem Bozkurt’u ‘Yakışıklı Yeğenim’ dediği kişi öldürmüş
11 Mart 2021 - 8:19

Müge Anlı’da aranıyordu! Katili bulundu!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 5 gündür kayıp olan ve Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programda aranan Adem Bozkurt’un katili ‘Yakışıklı Yeğenim! diye hitap ettiği Ç.A çıktı.

Samsun’da evinden çıktıktan sonra kendisinden 5 gün haber alınamayan 48 yaşındaki Adem Bozkurt’un yakınları, kayıp adamı bulmak için Müge Anlı’ya başvurmuştu. Bozkurt’un cesedi Çarşamba İlçesi Karaağaç bölgesi  yol kenarında  bulundu. Polisin yaptığı incelemede cesedin, 5 gün önce ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan 48 yaşındaki Adem Bozkurt’a  ait olduğu ve tabancayla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

Olay, Çarşamba ilçesinde meydana gelmiş, 48 yaşındaki Adem Bozkurt, 5 Mart akşamı Acıklı Mahallesi’nde kendisine ait aracı yol kenarına park ettikten sonra başka bir araca binmişti ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Ailesi Bozkurt’un kaybıyla ilgili olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Bugün Dalbahçe Mahallesi ve Karaağaç Mahallesi sınırında bir erkek cesedi bulunmuştu.

ARKADAŞI TUTUKLANDI

Bozkurt’un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, Adem Bozkurt cinayetiyle ilgili olarak emniyet güçleri tarafından yakın arkadaşı Ç.A.(38) isimli bir şahıs gözaltına alındı ve kuvvetli cinayet şüphesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.