Samsun Klas Haber

Aksu Rüşvet Olayını Açıkladı!

Aksu Rüşvet Olayını Açıkladı!
09 Ocak 2021 - 6:29

Başkan Aksu Büyükşehir’deki ‘rüşvet skandalı’ soruşturmasına ilişkin konuştu

AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu,  Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan  ‘rüşvet skandalı’ soruşturmasına ilişkin açıklamalarda bulundu Aksu:” 4 binin üzerinde çalışanın olduğu bir belediyede bunlar olabilir”dedi

AK Partili Aksu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirilen ilçe başkanları toplantısı öncesi Samsun Büyükşehir Belediyesi’ndeki ‘rüşvet skandalı’ soruşturmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

Mustafa Demir İhbar Etmiş

Başkan Aksu:  “Büyükşehir Belediyesi’nde bir suistimal olagelmiştir. 4 binin üzerinde çalışanın olduğu bir belediyede bunlar olabilir. Bunu tasvip ettiğim için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Daha öncede kimin elinde bir belge varsa onunla ilgili biz gerekeni yapacağımızı söylemiştik. Büyükşehir Belediye Başkanı inisiyatifinde 2020 yılının 9. ayında konuyla ilgili olarak savcılığa müracaat edildi. Soruşturma sonucunda adı geçen bürokrata suçüstü yapılarak tutuklanmıştır. Mustafa Demir, ‘bunun üzerini kapatalım’ demek yerine varsa böyle bir şey cezasını çeksin şeklinde davranmıştır. Hiçbir suistimale AK Parti olarak göz göre izin vermeyiz” dedi.