Samsun Klas Haber

ÇARŞAMBA’DA KANLI KAVGA 

Çarşamba ilçesi Rıdvanpaşa Camii önünde raslantı sonucunda denk gelen taraflar arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın büyümesi sonucu çıkan bıçaklı kavgada S.E(34) olay yerinde hayatını kaybederken, M.D(34) ağır, T.G(57) ve S.E(25) ise hafif yaralandı.

ÇARŞAMBA’DA KANLI KAVGA 
27 Ocak 2023 - 5:01

ÇARŞAMBA’DA KANLI KAVGA 

Olay, Samsun‘un Çarşamba ilçesi Orta Mahalle Rıdvanpaşa Camii önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce Ayvacık’ta M.D(57) isimli bir kişi yeğenini T.G isimli bir kişiyle evlendirmesi nedeniyle iki grup arasında husumet oluştu. Bugün saat 15:00 sıralarında Çarşamba ilçesi Rıdvanpaşa Camii önünde raslantı sonucunda denk gelen taraflar arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışmanın büyümesi sonucu çıkan bıçaklı kavgada S.E(34) olay yerinde hayatını kaybederken, M.D(34) ağır, T.G(57) ve S.E(25) ise hafif yaralandı.

HASATANEYE KALDIRILDILAR 

Olay, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Hayatını kaybeden S.E’nin cansız bedeni, savcı incelemesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırırken, M.D, Gazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Hafif yaralanan T.G ve S.E ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından olaya karışan E.G, T.Ç, A.Ç, Y.G, R.A ile birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.