Samsun Klas Haber

Dayakçı Kocaya 18 yıl Hapis

Dayakçı Kocaya 18 yıl Hapis
25 Mart 2021 - 9:46

Samsun’da eski eşini çocuğunun gözleri önünde sokak ortasında döven Zarap’a 18 yıl hapsi istendi.

Samsun’da boşandığı eşi Emriye Metoğlu’nu  5 yaşındaki kızlarının gözleri önünde canice döven ve Türkiye’de gündem olan İbrahim Zarap’ın (27)  tamamlanan soruşturmasında savcı 18 yıl hapsini telep etti.

İbrahim Zarap hakkında boşandığı eşini  ‘Kasten öldürmeye teşebbüs ve mala zarar verme’ suçlarından iddianamesi tamamlanan İbrahim Zarap hakkında 18 yıla kadar hapsi istendi.  24 yaşındaki Emriye Metoğlu’nun olay esnasında eski eşi  Zarap’ı uyararak ameliyatlı olduğu yere vurmaması konusunda yalvardığını , ancak ameliyatlı yerine   daha fazla vurduğu iddianamede yer aldı.

Olay, 19 gün önce  akşam saatlerinde Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde meydana gelmiş, Eski eş İbrahim Zarap, velayeti annesinde olan kızlarını teslim etmek için  Canik  ilçe meydanında buluşmasının ardından taralarında çıkan tartışma sonrasında eski eşini darp etmiş , çevredekiler tarafından cep telefonu ile görüntülenmesiyle ortaya çıkmıştı.

Olayın vuku gelmesinin ardıdan gözaltına alınıp tutuklanan Zarap hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede iddianame Zarap’ın  ‘Kasten öldürmeye teşebbüs ve mala zarar verme’ suçlarından 18 yıla kadar hapsi istendi.