Samsun Klas Haber

Erdoğan Açıkladı 3 Gün Daha Kısıtlama Geliyor

Erdoğan Açıkladı 3 Gün Daha Kısıtlama Geliyor
28 Nisan 2020 - 6:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Korona virüs tedbirleri kapsamında 1 Mayıs itibarıyla 3 gün sokağa çıkma yasağının uygulanacağını belirterek, cuma günü marketlerin  09:00-14:00 arası açık olacağını söyledi

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs ve takip eden hafta sonu için sokağa çıkma yasağının uygulanacağını kaydetti.

HAFTA SONU YASAKLARI BAYRAM SONUNA KADAR SÜRECEK

Hafta sonu sokağa çıkma yasağını bayram sonrasına sürdüreceklerini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan,  “Sokağa çıkma kısıtlamasına gösterdiğiniz hassasiyet için sizlere şahsım adına teşekkür ediyorum. Kabinemiz bu fedakarlığı hiçbir zaman unutmayacak. Ülkemizdeki bu güzel gidişi devam ettirmek için hafta sonu sokağa çıkma sınırlandırmasını bayram sonrasına kadar sürdürmeyi planlıyoruz. Bu hafta sonu da üç gün süreyle, 1 Mayıs sebebiyle sokağa çıkma sınırlandırması uygulayacağız” dedi.

CUMA GÜNÜ MARKETLER 09:00 -14:00 ARASI AÇIK

Marketlerin 1 Mayıs Cuma günü sınırlı sürede açık olacağını belirten Erdoğan, “Cuma günü marketler . Türkiye için tünelin ucundaki ışık gözükmüştür. Hayatı normale döndürmeye yönelik kapsamlı bir program hazırlıyoruz. Ramazan bayramı sonuna kadar haftasonları sokağa çıkma kısıtlamaları sürecek.