Samsun Klas Haber

Eşini komaya soktu

Eşini komaya soktu
30 Aralık 2019 - 6:55

Sudan Dayak

CANİ KOCA EŞİNİN GÖZÜNÜ KÖR ETTİ

Samsun‘un Bafra ilçesi’nde   evli üç çocuk annesi Elif K. (30), on yıldır evli olduğu  eşi Mehmet K. (32) tarafından feci şekilde dövüldü.

Olay Fevzi Çakmak Mahallesi’nde Meydana geldi. Eşi tarafından telefonu şarjza takmadığı için oklava ile dövülen kadın hastanelik oldu.

Bafra Devlet  Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz kadının durumunun ağırlaşması üzerine  Elif K, yapılan ilk   müdahalenin ardından Samsun Ondokuz Mayıs nÜniversitesi  (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.  Eşi tarafında oklavayla dövülen Elif K’nin burnunun kırıldığı gözünün ise kör olma ihtimalinin olduğu öğrenildi

OMÜ’de oğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor. Kadının ailesinin şikayeti üzerinedayakçı koca  Mehmet K. gözaltına alındı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Burada tutuklanan cani koca Bafra Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

 DÖVMEK İÇİN BAHANE UYDURMUŞ

Elif K’nin yengesi Neriman Keskin, daha önceleri de sudan sebeblerle eşini dövüyordu.  öne sürdü.  Elif  eşinin dayaklarına çocukları için bu zamana kadar katlandı. Keskin, “Kocası tarafından çok basit şeyler için bile şiddet görüyordu. Bir hafta önce de cep telefonunu şarja takmayı unuttuğu için dövmüş.” diye konuştu.