Samsun Klas Haber

Hastane’de Cinayet

Hastane’de Cinayet
21 Aralık 2020 - 5:46

Ruh Sağlığı Hastanesi’nde dehşet. Boğarak Öldürdü!

Samsun Ruh Sağlığı Hastanesi’nde  aynı odada kalan hasta diğer kadın hastayı boğarak öldürdü.

Olay Samsun’un İlkadım ilçesi’nde  bulunan Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Kadın Kapalı Psikiyatri Servisi’nde sabaha karşı gece  meydana geldi. Bipolar bozukluğu teşhisi ile yaklaşık 2 aydır hastanede  tedavi gören 28 yaşındaki Arife K., aynı odada   tedavi gören şizofren hastası  Nadiye Yıldız’ı (46) yatağında yastıkla boğarak öldürdü.

Cinayeti Hastane Görevlisine  Söyledi

Servis görevlilerinin hasta odalarını gezdiği sırada Arife K., odaya gelen temizlik görevlisine  Nadiye Yıldız’ı yastıkla boğduğunu söyledi.  Bu durum üzerine yapılan  Yapılan kontrolde Nadiye Yıldız’ın öldüğü görüldü.

  Polise haber verildi.

Olay yerine çağrılan Emniyet Müdürlüğü  Cinayet Bürosu ekipleri.  Arife K’yi göz altına aldı. Yapılan ilk  sorgusunda Nadiye Yıldız’ı kendisini öldüreceğini düşünerek uykusunda yastıkla boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Aynı Hastanede Tedaviye Alındı!

Poliste işlemleri tamamlanan Arife K’ Akıl sağlığının yerinde olmadığı gerekçesiyle, olayın meydana geldiği Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılarak  tedavisinin sürmesine  karar verdi. Nadiye Yıldız’ın cesedi ise otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.