Samsun Klas Haber

İkiz Kardeşi İçin Ölüme Gitti!

İkiz Kardeşi İçin Ölüme Gitti!
30 Mart 2019 - 3:21

Samsun’da engelli kardeşini kurtarmak isterken hayatını veren genç gözyaşlarıyla torağa verildi

Atakum İlçesi’nde  intihar eden engelli kardeşini  kurtarmak için denize atlayan 31 yaşındaki ‘Yunus Ünlü hayatını kaybetti.

 

Halk İskelesi’nden akülü engelli aracı ile  denize atlayarak intahar etmek isteyen  kardeşi Murat Ünlü‘yü kurtarmak isterken boğularak hayatını kaybeden  bir haber sitesinin editörü Yunus Ünlü  gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hayatını kaybeden Yunus Ünlü için, İlkadım İlçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki evlerinin önünde cenaze töreni düzenlendi.  Acılı anne Nezahat, baba Mahmut ile abla Ayşegü’ü teelli etmek ise oldukça zor oldu.

Yakınları ve sevenleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan Ünlü ailesinin dramı yürekleri dağladı. İkizi için ölüme atlayan Yunus Ünlü’nün cenazesi, evinin önünde helallik alındıktan sonra Yenidoğan Camii’ne getirildi. Burada Cuma sonrası kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığı’ndan dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Öte yandan, kurtarılan ikizi Murat Ünlü’nün ise hastanede yoğun bakım ünitesinde cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Ellerinde keyfiyle ve yeni kabiliyet teknikleriyle, en sıra dışı seks seçimini sunacak bayanları, onların kafasında olan yaşam hayranlığını, sizi çekecek o güzel ortam seçimini de bularak, ilginize bakılırsa yaşamak için bir amaç edinirsiniz. Sizi eylemlerden meşgul etmeden ve yaşamak için kaçakları izmir escort bayan olarak belirlemekle yükümlü olacak fıstıkları bulacaksınız. Onların olduğu zamanı anı sevmiş olarak, çılgınlığı daha makul yaşamlara uyarlamayı ve bazıları için çok yaramazca yapmayı arzu edecekler. Bu şekilde uyuşma sahnelerinde doğal olarak erkekler, seçkin yaşamlarına çok başka hanımları alarak, daha çok onları mest edecek kervana katılacak dilberler seçerler. Bu yeni yaşamın içindeki olan sonlanmış olan her neyse yaşamak ve aklında olanın ne kadar sıcak bulunduğunu da görerek, bu yordam üzerinde yeni seçeneklerden birinin tam olarak akışında bulunduğunu görmek olduğunu görmektedir.

Yunus Ünlü’nün cenaze törenine yakınlarının yanı sıra, İkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Osman Kara, Samsun 19 Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, CHP Canik İlçe Başkanı Yakup Konuş, gazeteciler ve sevenleri katıldı. Ünlü  daha sonra Yenidoğan Camisi’nde cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından Derecik Mezarlığına defnedildi