Samsun Klas Haber

İntihar Eden Genci Arama Çalışmaları Sürüyor…

İntihar Eden Genci Arama Çalışmaları Sürüyor…
17 Mart 2018 - 14:02

| Samsun’da intihar eden genci arama çalışmaları sürüyor

 Bafra’da yasak aşk yaşadığı eşi tarafından öğrenilmesi üzerine  Köprüden Kızılırmak’a atlayarak intihar eden gençlerden Osman Ertekin’e ulaşılamadı

Alınan bilgiye göre, önceki akşam Osman Ertekin (20) , yasak aşk yaşadığı 15 yaşındaki Belgin Şahin ile birlikte Çetinkaya Köprüsü’nden Kızılırmak Nehri’ne atladı. Yapılan arama çalışmalarında dalgıçlar dün Belgin Şahin’in cesedine ulaştı.

Arama Kyrtarma ekipleri bu saate kadar sürdürdüğü arama çalışmalarından bir sonuç elde edemedi. Ekipler 10 kilometrelik alanda Irmağın denize döküldüğü Fener mevkisine kadar alanda Osman Ertekin’in cesedini arıyor .

”Reklama 33 Gün Kaldı”

İaddiaya göre  Belgin Ş. ile birlikte Kızılırmak Nehri’ne atlayarak intihar eden  Osman Ertekin’ (20) , ‘iş arkadaşım’ diye tanıştırdığı Belgin Ş.’yi, eşinin doğum gününü bahane ederek  çağırdığı öğrenildi. Osman Ertekin’in sosyal medya hesabından  “Reklama 33 gün kaldı”  paylaşımında bulunması ve tam o tarihin nehre atladıkları güne denk gelmesi dikkatleri çekti

Eşiylede tanıştırmış

Belgin Ş. ile Bursa’da aynı işyerinde çalıştığı,Osman Ertekin’in Belgin Ş.’yi eşi Nuray Ertekin ile iş yerinden  arkadaşım” diye tanıştırıp, eşinin doğum gününe davet ettiği bilgisine ulaşıldı . Osman Ertekin’in intihar ettiği gün  askerlik görevi için Aydın İl Jandarma Komutanlığı’na teslim olması gerektiği öğrenildi.

Osman Ertekin’i arama kurtarma çalışmaları sürüyor.