Samsun Klas Haber

Işıl Ve Batuhan’a veda

Işıl Ve Batuhan’a veda
20 Aralık 2019 - 8:57

Acılı aileler teselliyi çocuklarının arkadaşlarında buldu

Samsun’da öğrenci servisinin yaptığı trafik kazasında hayatlarını kaybeden  Zülal Işıl Çörtük ve Batuhan Yılmaz son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze törenlerinde gözyaşları sel olurken, acılı aileler teselliyi çocuklarının arkadaşlarında buldu

Samsun’un Çarşamba İlçesi Dikbıyık mevkisinde okul servisinin yaptığı trafik kazasında hayatlarını  kaybeden lise öğrencileri 14 yaşındaki Zülal Işıl Çörtük ve 15 yaşındaki Batuhan Yılmaz toprağa verildi.

RESSAM OLMAK İSTİYORDU

14 yaşındaki Zülal Işıl Çörtük için bugün öğle namazına müteakiben Abdullahpaşa Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Baba Tayfun Çörtük taziyeleri kabul ederken, kızının sınıf arkadaşlarına uzun süre sarılarak gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazı öncesinde Işıl Çörtük’ün küçük erkek kardeşleri Tayfur ve Taylan Çörtük ise uzun süre tabutun başından ayrılmadı.Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliğin ardından 14 yaşındaki Zülal Işıl Çörtük’ün cenazesi Sarıcalı Aile Kabristanlığı’na defnedildi. Feci kazada hayatını kaybeden Işıl Çörtük’ün arkadaşları 14 yaşındaki genç kızın gelecekte ressam olmak istediğini, arkadaşları tarafından çok sevildiğini söyledi.