Samsun Klas Haber

Memleketi Bafra’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

İstanbul’da bir restoranda eski nişanlısı tarafından yemek yedikleri restoranda tabanca ile ateş açılarak öldürülen Samsunlu Avukat Dilara Yıldız, memleketi Bafra’da gözyaşları arasında toprağa verildi

Memleketi Bafra’da gözyaşları arasında toprağa verildi.
14 Ocak 2022 - 2:33

Eski nişanlısı tarafından öldürülen Samsunlu Avukat Dilara Yıldız Bafra’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

İstanbul’da bir restoranda eski nişanlısı tarafından yemek yedikleri restoranda tabanca ile ateş açılarak öldürülen Samsunlu Avukat Dilara Yıldız, memleketi Bafra’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

İstanbul Tuzla Cami Mahallesi Sahilyolu Caddesinde bulunan bir restoranda eski nişanlısı Oktay Dönmez (29) tarafından yemek yedikleri restoranda tabanca ile ateş açılarak öldürülen Avukat Dilara Yıldız’ın cenazesi memleketi Bafra’nın Aktekke Mahallesi’ndeki baba evine getirildi.
Gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninde Dilara Yıldız’ın taputunun başında ağıt yakan anne Elvan Akyel, “Öfkem acımdan daha büyük. Benim çocuğum bir hiç uğruna öldürüldü” derken, Anneanne Sevim Kitapçı, “Eceline mi aşık oldun, katiline mi aşık oldun yavrum, ben seni öpmelere kıyamıyordum. Şeytana mı aşık oldun benim tatlı kızım?” ağıtlarıyla cenazeye katılanları duygulandırdı.

2015 yılında eniştesini öldüren ve 15 yıl hapis cezası alan babası Ali Yıldız’ın cezaevinden jandarma eşliğinde geldiği cenaze töreninin ardından Dilara Yıldız gözyaşları arasında toprağa verildi.