Samsun Klas Haber

Samsun’da Çatışma Çok sayıda ölü var.

Samsun’da Çatışma Çok sayıda ölü var.
30 Ağustos 2020 - 13:59

Samsun’un İlkadım ilçesindeki bir çay ocağı önünde çıkan silahlı kavganın kamera görüntüleri ortaya çıktı.

SOKAKTA SİLAHLI ÇATIŞMA 2 ÖLÜ 2 YARALI

Adalet Mahallesi Karadeniz Caddesi üzerinde meydana gelen olayda. Alınan bilgiye göre  Cengiz Üner’e (42) ait kahvehanenin önünde, Üner ile üvey kardeşi Ali Osman A. (34), husumetli oldukları aile ile konuşmak için bir araya geldi. İddiaya göre silahla yaralama ve kahvehanede içtikleri çayın parasını ödemedikleri gerekçesiyle aralarında geçmişe dair husumet olan taraflar tartışmaya başladı. Silahlı kavgaya dönüşen olayda, kahvehane sahibi Cengiz  Üner ile Ali Osman A, Hamza Ç, İhsan Ç. (53) ve Mustafa Ç. (45), yaralandı.İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri ile polis sevk edildi. Yaralılar buradaki müdahalenin ardından cankurtaranlarla Samsun Gazi Devlet Hastanesi ile Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Cengiz Üner Gazi Devlet Hastanesinde, İhsan Ç. Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Olayla ilgili Murat Ç. gözaltına alındı, Kemal Ç’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.Polis ekipleri olay yerinde 28 boş, bir patlamamış kovan tespit etti.

 

Samsun’un İlkadım ilçesine bağlı Adalet Mahallesinde bulunan İndirim Market önünde bulunan kahvehane sahibi ile bir grup arasında çıkan kavga,  silahlı çatışmaya döndü.

Meydana gelen silahlı kavgada silahlardan çıkan mermiler çevredeki otomobiller ile iş yerlerine zarar verdi

Polis olayın meydana geldiği caddeyi trafiğe kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri park halinde bulunan  ve bir çok kurşun isabet eden  otomobillerde inceleme yaptı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Samsun Klas Haber