Samsun Klas Haber

Samsun’da Cinayet

Samsun’da Cinayet
04 Mart 2020 - 5:35

Samsun’un İlkadım ilçesi Selahiye Mahallesi’nde meydana gelen cinayet olayında, misafir olduğu arkadaşının evinin önünde kanlar içinde ölü bulunan İsa Erdemoğlu’nun öldürüldüğü ortaya çıktı.

İlkadım ilçesi’nde meydana gelen  olayda, sabah i vatandaşlar bir apartmanın önünde  kanlar içinde bir kişiyi yatar halde buldular.

 

KANLAR İÇİNDE  BULUNDU

Selahiye Mahallesi’nde meydana gelen olayda, vatandaşlar kanlar içinde yerde yüzüstü  olarak gördüğü   vatandaşı polise bildirdi..  İhbar üzerine olay yerine intikal eden polis  yaptığı araştırmada  İsa Erdemoğlu adlı şahıs olduğu ve  gece arkadaşı Hamza Ç.’nin evinde kaldığını ve burada birlikte içki içip yemek yedikten sonra yanında bir kişi ile birlikte evden ayrıldığını tespit etti. Hamza Ç. ise olay karşısında büyük şok yaşadı.

 ÖLDÜRÜLDÜ

İsa Erdemoğlu’nun cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. İsa Erdemoğlu’nun kafasına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Erdemoğlu’nun olay yerinde mi öldürüldüğü yoksa başka yerde öldürülüp olay yerine mi getirildiği araştırılıyor.