Samsun Klas Haber

Samsun’da Feci Kaza

Samsun’da Feci Kaza
05 Kasım 2021 - 7:15

Samsun’da Hız Ve Alkol Can Aldı! 

Samsun’un Bafra İlçesi’nde traktör ile aracın çarpıştığı kazada, otomobilde bulunan ve hayatını kaybeden kişinin aşırı hızlı ve alkollü olduğu tespit edildi

Samsun’un Bafra İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden kişinin aşırı hızlı ve alkollü olduğu belirlenirken, olayın ardından kaçan traktör sürücüsü ise jandarmanın takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Kaza 1 Kasım’da Bafra İlçesi Kalaycılı Mahallesi Kızılırmak Set Yolu üzerinde meydana geldi. Hüseyin Duman idaresindeki 55 NF 008 plakalı otomobil karşı yönden gelen traktör ile çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Duman ağır yaralandı, traktör sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Duman, 112 ekipleri tarafından cankurtaranla kaldırıldığı Bafra Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Yapılan inceleme sonucu Duman’ın alkollü ve aşırı hızlı olduğu ortaya çıktı.

Kazanın ardından Bafra Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri, gerçekleştirilen çalışmalar sonucu kaçan aracın traktör olduğu ve S.T. isimli kişinin kullandığını tespit etti. İ.T. Alaçam İlçesi’nde yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak/Samsun Gazetesi: Hakan Aygün