Samsun Klas Haber

Samsun’luyu utandıran görüntüler

Samsun’luyu utandıran görüntüler
22 Eylül 2019 - 22:03

ATATÜRK PARKI’NDA ÇİRKİN PAZARLIK GÖRÜNTÜLERİ…

 

Atatürk Parkı içersindeki görüntü vatandaşları rahatsız ediyor…

Samsun’un simgesi olan her gün yüzlerce kişinin ziyaret ettiği Atatürk Anıtı’nın da bulunduğu Park içersindeki hayat kadınlarının pazarlık görüntüleri vatandaşları rahatsız ediyor.

ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE
Kentin ziyaret noktası olan bu alan içersinde çocuk parkıda yer alıyor. Parkı,kentteki benzerlerinden ayıran fark var. Bu parkın bir yanında çocuklar keyifle oyun oynarken, parkın içinde ve etrafında kirli pazarlıklar dönüyor.

VOLTA ATIYORLAR
Parkı mesken tutanlar fuhuş merkezine çevirmiş. Güpegündüz 4-5 kadın parkın içinde bazen oturarak, bazen tur atarak müşteri bekliyor. Etrafta bu kadınları çalıştıran veya çalıştırmaya zorlayan erkekler ise erketeye yatıyor. Park adeta fuhuş için bir sergi alanına dönüşmüş.

FUHUŞ PAZARLIĞI
Çocuklar kaydıraktan kayarken, kadınların etrafında pervane olan 40’lı, 50’li yaşlarda çok sayıda erkek güpegündüz, fuhuş için pazarlık yapıyor Kalabalık bir erkek grubu çevrede bekleşiyor, arayış halindeler. hayat kadınları ise parkın çevresinde ve içinde volta atıyor. Bu yürüyüşler sırasında kadınların yanına gelen erkekler, fuhuş için pazarlık yapıyor. Dakikalar içinde  pazarlık bitiriliyor. Rezalet hergün bu şekilde sürerken bir yetkili çıkıp da siz  ne yapıyorsunuz demiyor.

VATANDAŞ UZAK DURUYOR
Samsun’da halk ise buranın fuhuşun pazarlık merkezi haline geldiğini bildiklerinden aileleri ve yakınlarını parka gitmemeleri konusunda uyarıda bulunuyorlar.

Samsun Klas Haber