Samsun Klas Haber

Testere Yakalandı

Testere Yakalandı
17 Ocak 2020 - 15:31

Vahşi cinayette sır çözüldü

Samsun’da öldürülüp cesedi iki ayrı çöp konteynerine parçalanara bölünmüş halde bulunan Irak’lı şahsın, arkadaşı tarafından parası için öldürüldüğü ortaya çıktı

Samsun’da İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi birbirine yakın iki farklı sokak üzerinde bulunan  çöp konteynerlerinde parçalara ayrılmış halde bulunan Irak uyruklu kişinin arkadaşı olduğu bir başka Iraklı tarafından öldürülüp  daha sonra banyoda testere ile parçalara ayrıldığı belirlendi.

 

ARKADAŞI ÖLDÜRDÜMÜŞ

Soruşturmayı yürüten Samsun Cumhuriyet Savcılığı  olayın kısa sürede çözülmesini sağladı. Görevli savcı ve  Samsun Emniyet  Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, yaptıkları titiz çalışmalar sonunda öldürülen şahsın cesedin Irak uyruklu  bir kişiye ait olduğu belirlendi.  Cinayetle ilgili, uyruklu toplam 12 kişiyi gözaltına

Sorgulanmaları tamamlanan 5 kadın 1’i Suriye 11’i Irak’lı  12 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Irak uyruklu 59 yaşındaki Kareem Jabbar Salman Al Zabara’ın öldürülüp cesedi parçalara bölünen kişinin olduğu ortaya çıktı.

Rabah Hasan Sallaman ile arkadaş olduklarını bankada 200 bin lirası olduğunu öğrendikten sonra Fatih Mahallesi’ndeki evinde  davet ettiğini, burada   kafasına sert cisimle vurarak öldürdüğü daha sonra evinin banyosunda testere ile parçalara ayırıp çöpe attığı ortaya çıktı. Polis, Iraklı şahsın öldürüldükten sonra bankada bulunan parasının ATM’den peyderpey çekildiğini de tespit etti.

EŞİ DE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Vahşi cinayet ile ilgili adliyeye sevk edilenlerin arasında katil zanlısının eşinin de bulunduğu öğrenildi.