Samsun Klas Haber

Atakum Belediyesi Zabıta Ekipleri Yaptıkları Denetimde Ürünlerde Fiyat Artışı görmemişler…

Atakum Belediyesi Zabıta Ekipleri Yaptıkları Denetimde Ürünlerde Fiyat Artışı görmemişler…
04 Ekim 2018 - 9:58

ATAKUM BELEDİYESİ VATANDAŞI APTAL YERİNE KOYDU’..

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın ürünlerde usulsüz fiyat artışlarıyla ilgili yaptığı uyarıların ardından Atakum  İlçesi’nde denetime çıkan  Atakum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki marketlerde yaptığı fiyat denetimlerinde fahiş fiyat artışına rastlamamışlar.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın  doviz artışını bahane edip ürünlerde fahiş zam yapan  esnafın denetlenmesini isteyen uyarılarının ardından, Samsun Atakum Belediye Zabıta Ekipleri İlçedeki esnafları denetledi.

Atakum’da kimse ürünlere zam yapmamış!…

Zabıta ekiplerinin yaptğı denetimlerde Atakum İlçesi’nde hiçbir esnafın doviz kurunu bahane ederek usulsüz fiyat artışına rastlanmadığı Belediyenin Basın biriminden ajans ve medyaya servis edildi.

“Atakum’da usulsüzlük yok”

İlçedeki marketleri tek tek gezerek fiyat, son kullanma tarihi ve tazelik denetimleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Atakum Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Türk, “Ekiplerimizle birlikte 7/24 sahada, görevimizin başındayız. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın da hassasiyetleriyle vatandaşlarımızdan gelen her şikayeti değerlendiriyoruz. Bu anlamda gerçekleştirdiğimiz standart denetimleri daha da sıklaştırmış bulunmaktayız. İlçemizde yaptığımız denetimlerde herhangi bir usulsüzlüğe rastlamadık. Vatandaşlarımız ilçemizdeki marketlerden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler” şeklinde konuştu.

BAŞKAN TAŞÇI ÖNCE YAYINLADI

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı belediyenin basın burosundan servis edilen Atakum  Belediyesi Zabıtası 7/24 denetimde haberini  önce  Twıtter hesabından  paylaştı.

SONRA SİLDİ

Yaptığı hatayı anlayan Başkan Taşçı. yapılan denetimlerde usulsuzlüğe rastlanmamıştır. bölümünü Twıtter hasebından silmek zorunda kaldı

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin