Samsun Klas Haber

Başkan Deveci Destek Bekliyor!

Başkan Deveci Destek Bekliyor!
02 Aralık 2020 - 5:38

Deveci’den destek çağrısı

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, karantinadaki vatandaşların evlerine her gün yemek dağıtıldığını hatırlatarak, AtaMarket Gıda Bankası’na destek beklediklerini kaydetti.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Pandemi Destek Ekibi’nin, Özgür Bölüşüm Derneği ve AtaMarket Gıda Bankası ile birlikte, koronavirüs nedeniyle evlerinde zorunlu izolasyonda bulunan vatandaşlara kapı kapı dolaşarak yemek dağıtımı yaptığını hatırlatarak, gıda bankasına destek istedi.

İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ

Atakum Belediye Meclisi Aralık ayı Olağan Toplantısı, Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci başkanlığında gerçekleşti. Koronavirüs tedbirlerinin ve yapılan çalışmaların konuşulduğu meclis toplantısında konuşan Başkan Deveci, ” Koronavirüs salgını ile mücadelede tüm kamu kurumları ile işbirliği içerisinde çalışma yürütüyoruz. Filyasyon ve karantina denetim çalışmalarını İl Sağlık Müdürlüğü ile birlikte yapıyoruz, araç ve personel desteği veriyoruz. Karantinadaki vatandaşların evlerine her gün yemek dağıtılıyor. Hayırseverlerden AtaMarket Gıda Bankası’na destek bekliyoruz. ” dedi.

DEPREM DE KONUŞULDU

Belediye Meclisi, AFAD ve İstanbul Teknik Üniversitesi ile birlikte Türkiye’nin farklı kentlerine Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları kuran Doğa Hareketleri Araştırma Derneği (DOHAD) ile işbirliği yapılmasını görüştü. Mecliste oybirliği ile komisyona sevk edilen karara göre, Atakum Belediyesi, DOHAD tarafından Samsun’da kurulacak ve Türkiye’nin batı bölgelerindeki diğer noktalar ile eşgüdümlü şekilde çalışacak olan Deprem Öncü İşaretleri İzleme İstasyonları için destek sağlayacak. Atakum’da kurulacak olan istasyonlar ile depremlere ilişkin sistematik olmayan yer hareketleri izlenerek ve olası depremlerin önceden tahmin edilmesine katkıda bulunulacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin