Samsun Klas Haber

Başkan Togar: ”Tarımda Verimliliği Artıracağız”

Başkan Togar: ”Tarımda Verimliliği Artıracağız”
14 Kasım 2020 - 5:11

 Togar: ”Tekkeköy’de Tarımda Veimlilği Artıracağız”

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçedeki çiftçiler için başlattıkları uygulamalı eğitimlerin devam ettiğini belirterek, tarımda verimliliği arttırmak için çalışmalara aralıksız devam edeceklerini kaydetti.

 

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, çiftçilere verilen uygulamalı eğitimler hakkında açıklamalarda Bulundu..

FARKLI ALANLARDA EĞİTİM

Eğitimlere ara vermeden devam edeceklerini belirten Başkan Togar, “Çiftçilerimize yönelik farklı alanlardaki çalışmalarımız ve uygulamalı eğitimlerimiz kaldığı yerden devam ediyor. Belediyemiz Muhtarlık İşleri Müdürlüğü kordinesinde İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Mahalle Muhtarlarımız iş birliğinde her mahallemizde başlatmış olduğumuz çiftçilere yönelik tarımda verimliliği arttırma, büyük ve küçük baş hayvan sağlığı ve ıslah çalışmaları, arıcılık, kırsal kalkınma, hibe, teşvik ve tarım desteklemeleri gibi konularda alanında uzman ziraat mühendisi, veteriner hekim, kırsal kalkınma uzmanı tarafından Kargılı Mahallemizde çiftçilerimize yönelik uygulamalı çiftçi eğitim programımızı İlçe Tarım Müdürümüz Murat Erdoğan’ın katılımıyla yaptık. Farklı alanlardaki eğitimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin