Samsun Klas Haber

Başkan TOk’un İstihdam Desteği

Başkan TOk’un İstihdam Desteği
28 Haziran 2018 - 5:15

Başkan Tok’un İstihdama Desteği Sürüyor

İlkadım Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en prestijli aşçılık kursu haline gelen MEMGE kursu için 3’üncü dönem protokol anlaşması imzalandı.

Türkiye’de birçok şehre örnek gösterilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı(ÇSGB) tarafından AB hibe destekli projeler arasında en başarılı proje olarak birinci seçilen Mesleki Eğitim Mutfağımdan Geçiyor(MEMGE) kursu yeniden açılıyor.

İlkadım Belediyesi ve Samsun Lokantacılar Tatlıcılar, Pastacılar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ortaklığında, İŞKUR, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği(ESOB), Samsun Muhtarlar Dernek Başkanlığı destekleriyle, 2018-2019 yılı 3’üncü dönem MEMGE kursunun protokolü İlkadım Belediyesi İlkadım Hizmet Binasında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Samsun Lokantacılar Tatlıcılar, Pastacılar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Balcı tarafından imzalandı. İmza törenine ayrıca Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, İlkadım Muhtarlar Derneği Başkanı Murat Gökmen Şahin, Hançerli Mahallesi Muhtarı Asuman Koç, MEMGE proje sorumlusu Elmas Odabaş ve MEMGE Kursu Eğitmenleri katıldı.

BALCI “SAMSUN’UN MARKASI OLDUK”

İmza töreni öncesi sağladığı destek için İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür eden Samsun Lokantacılar Tatlıcılar, Pastacılar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Balcı; “Bu proje başladığı ilk günden itibaren İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’un büyük destekleri ile hızla büyüyen ve Samsun’un markası haline gelerek istihdamın en garantili kursu oldu. Şehrimizde tüm kesimlerden ve farklı siyasi görüşlerde dahil herkes tarafından beğenilerek takip edilen desteklenen ve geçtiğimiz yıl Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı(ÇSGB) tarafından AB hibe destekli projeler arasında en başarılı proje olarak birinci seçildi. Bu başarıda en baştan en sona kadar sadece maddi olarak değil manevi olarak da Erdoğan Tok başkanımız hep yanımızda oldu. Bu nedenle projemizi sürdürebiliyor ve ilk yıl %50 istihdam sağladığımız kursumuzda önümüzde ki yıl için % 100’lük istihdam hedefi koyabiliyoruz” diye konuştu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin