Samsun Klas Haber

Borsada Çıta Yükseldi

Borsada Çıta Yükseldi
14 Mart 2018 - 9:35

Samsun Ticaret Borsası’nda çıta yükseldi

Samsun Ticaret Borsası’nın Türkiye’deki borsalar arasında işlem hacmi sıralamasında 11. sırada yer aldığını ve bundan gurur duyduklarını belirten Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, “Dünyada rekabet hızla yükseliyor. Bu nedenle hepimiz alt yapımızı ve bilgi birikimimizi buna uygun hale getirerek, hizmet kalitemizi gelecek yüzyıllara göre şimdiden planlamalıyız” dedi

Samsun Ticaret Borsası merkezden başladığı eğitim ve seminerlere ilçelerde de devam ederek hizmet kalitesini ve sürekliliğini yükseltti. Borsa, uzman eğitmenler tarafından periyodik olarak verilen eğitimlerle birlikte üyelerini değişen ve gelişen ticaret hayatına hazırlamaya devam ediyor.

Dünyanın sürekli değişen, gelişen ve dijitalleşen bir döneme girdiğini ifade eden Samsun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Çakır, “Borsa olarak bizimde bu döneme ayak uydurmamız gerekiyordu. Bu amaçla konusunda uzman kuruluşlarla birlikte çalışarak planlamamız doğrultusunda çok sayıda seminerler düzenlemeye başladık. Bunların sonucunda da çok ciddi olumlu geri dönüşler alıyoruz. Dünyada rekabet hızla yükseliyor. Artık her şey göründüğü gibi kolay ve basit değil. Bu nedenle hepimiz alt yapımızı ve bilgi birikimimizi buna uygun hale getirerek, hizmet kalitemizi gelecek yüzyıllara göre şimdiden planlamalıyız. Biz de borsamızı geçmiş yıllara göre çok daha ileriye taşımaya çalışıyoruz. Üyelerimizin bu konudaki memnuniyet ifadeleri de bizi daha çok heyecanlandırıyor. Bugün Samsun Ticaret Borsası sadece merkezde değil ilçelerde de önemli hizmetler sunmaya devam ediyor. Hukuk danışmanlığı, proje ofisi, tercümanlık hizmetleri, gıda kontrol laboratuvarı, satış seans salonu gibi birçok birimi ile Samsunumuzun ticari hayatına katkıda bulunan Samsun Ticaret Borsası, ülkemizdeki borsalar arasında ki işlem hacmi sıralamasında 115 borsa arasında 11. sırada yer alarak kentimizin de gururu oldu” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin